Momenteel zijn wij gesloten

Expositie Ad van den Oord

4 september 2020

Leestijd: minuten

Ad van den Oord, een gepassioneerde lokale amateurschilder, heeft al meerdere keren zijn talent mogen tonen op verschillende tentoonstellingen verspreid over de regio. Zijn werk is opmerkelijk veelzijdig en omvat een breed scala aan thema's, van stillevens die de schoonheid van het alledaagse vangen, tot dorps- en stadsgezichten die de charme en het karakter van onze omgeving prachtig weergeven.

Bekend om zijn aandacht voor detail en zijn vermogen om emoties en sferen over te brengen op het doek, heeft Ad in de loop der jaren een indrukwekkende collectie opgebouwd. Om de juiste selectie voor onze tentoonstelling te maken, heeft Ad nauw samengewerkt met een toegewijd team van museumvrijwilligers. Samen hebben ze zorgvuldig een selectie gemaakt die de veelzijdigheid en diepte van zijn werk eer aandoet.

Het resultaat van deze gezamenlijke inspanning is momenteel te bewonderen in onze speciaal verlichte expo-wisselruimte. Het is een prachtige verzameling van Ad's kunstwerken, die stuk voor stuk een unieke kijk op de wereld om ons heen bieden. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om deze bijzondere tentoonstelling te komen bezichtigen en zich te laten inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van Ad's werk.

Bezoekadres

Volg ons ook op social media:

Ons museum is op de begane grond voor rolstoelers toegankelijk. We hebben helaas geen lift in ons gebouw zodat de bovenverdieping alleen per trap (vrij steil) bereikbaar is.

Openingstijden

  • Zondag: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Maandag: 19.30 uur – 22.30 uur
Momenteel zijn wij gesloten

Geen openstelling in 2024 op:

Nieuwjaarsdag ma 1-1-2024
Carnaval op zo 11 en ma 12/2
Pasen 31 maart en 1 april
Pinksteren 19 en 20 mei
Kermis 13 – 16 juli
Kerstmis wo 25 en Do 26 december
Oudjaarsdag 31 december
Nieuwjaarsdag 1 januari 2025

© 2024 Driels Museum

| Met liefde gerealiseerd door Wijsneus Media

Privacy verklaring

Vriend worden

Wil je bijdragen aan het behoud van onze lokale geschiedenis en cultuur? Word dan Vriend van het Driels Museum! Met jouw jaarlijkse donatie help je ons bijzondere erfgoed te bewaren en te delen. Als dank ontvang je elk jaar de "Drielse Vertellingen" – een prachtig naslagwerk vol historische artikelen en verhalen over oud Maasdriel.