Expositie Ad van den Oord

4 september 2020

Ad van den Oord, een gepassioneerde lokale amateurschilder, heeft al meerdere keren zijn talent mogen tonen op verschillende tentoonstellingen verspreid over de regio. Zijn werk is opmerkelijk veelzijdig en omvat een breed scala aan thema's, van stillevens die de schoonheid van het alledaagse vangen, tot dorps- en stadsgezichten die de charme en het karakter van onze omgeving prachtig weergeven.

Bekend om zijn aandacht voor detail en zijn vermogen om emoties en sferen over te brengen op het doek, heeft Ad in de loop der jaren een indrukwekkende collectie opgebouwd. Om de juiste selectie voor onze tentoonstelling te maken, heeft Ad nauw samengewerkt met een toegewijd team van museumvrijwilligers. Samen hebben ze zorgvuldig een selectie gemaakt die de veelzijdigheid en diepte van zijn werk eer aandoet.

Het resultaat van deze gezamenlijke inspanning is momenteel te bewonderen in onze speciaal verlichte expo-wisselruimte. Het is een prachtige verzameling van Ad's kunstwerken, die stuk voor stuk een unieke kijk op de wereld om ons heen bieden. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om deze bijzondere tentoonstelling te komen bezichtigen en zich te laten inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van Ad's werk.