Zonnebloem dag

22 juni 2023

Op woensdagmiddag 21 juni 2023 was de zonnebloem Maasdriel-oud te gast bij het Driels Museum. Een groep van ongeveer 45 zonnebloemleden en vrijwilligers werd vanaf half twee rondgeleid door het oudste deel van ons dorp. Onderweg vertelden de vrijwilligers van het museum vele verhalen over de geschiedenis van Driel.

Op het Mgr. Zwijsenplein werd bij café Babbels een stop ingelast voor een bakje koffie of thee met een plakje cake. Tegen 4 uur, eindigde de rondleiding weer in het Driels museum. Daarna gingen de gasten met de opgedane historische kennis weer naar huis.