Expositie schilderijen Mari van Beurden

4 juni 2023

Op zondag 4 juni 2023 gebeurde er iets bijzonders in het Driels Museum. Het was de dag waarop het museum de deuren opende voor de indrukwekkende schilderijenexpositie van de lokale kunstenaar Mari van Beurden. Deze bijzondere Drielenaar heeft een diepe passie voor kunst die al in zijn jeugdjaren wortel schoot en hem zijn hele leven niet meer heeft losgelaten.

Mari is een kunstenaar wiens hart wordt gedreven door een fascinatie voor kleuren. Hij heeft een uniek talent voor het verbeelden van de stille, serene dynamiek die overal in de wereld om ons heen aanwezig is. Over zijn eigen werk zegt hij: "Ik probeer de serene dynamiek die in stilte aanwezig is te verbeelden in kleur en ritme, waarbij een beweging van stroming en verstilling ontstaat. Schilderen is voor mij een meditatieve gebeurtenis. Intuïtief ontstaat zo een schilderij."

Elk van Mari's schilderijen is een weerspiegeling van deze gedachte. Zijn kunst nodigt uit tot reflectie en biedt de toeschouwer de kans om in een wereld van kleur en ritme te duiken, waar stilte en dynamiek hand in hand gaan.

Voor iedereen die benieuwd is naar de werken van deze bijzondere kunstenaar, is de expositie in het Driels Museum een absolute aanrader. Of je nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de unieke visie van Mari, je bent van harte welkom. De expositie is geopend op zondagmiddag tussen 14:00 uur en 17:00 uur en op maandagavond tussen 19:30 uur en 22:00 uur.

Kom naar het Driels Museum en laat je verrassen door de betoverende schilderijen van Mari van Beurden, waar kleur, ritme, stroming en verstilling samenkomen in een meditatieve dans van creativiteit.