Momenteel zijn wij gesloten

Ontvangst Open Bejaardenwerk Nooit Gedacht

6 maart 2024

Leestijd: minuten

Woensdagmiddag 6 maart rond half twee kwamen de eerste gasten al aan bij ons museum. Om twee uur waren er 32 bezoekers aanwezig en werd de groep welkom geheten door Theo van Wanrooij. Hij stelde Hans Piels en Maria te Voert (achter de schermen voor de catering) voor) en vertelde in het kort over het ontstaan van het Driels Museum en de verdere geschiedenis. Vervolgens kregen de aanwezigen koffie of thee met een lekkere plak cake voorgezet die dankbaar werden verorberd. Op ons grote scherm werd vervolgens de diapresentatie Velddriel in de jaren zestig gestart. Het voordeel van een wat oudere groep bezoekers is dat velen zicht nog namen en bijnamen herinneren van de mensen die op de foto’s voorbijkomen. We hebben onze lijst weer behoorlijk kunnen aanvullen. Om ongeveer kwart over drie hadden we alle foto’s gezien en kon er worden bijgepraat onder het genot van wat fris of iets sterkers Tegen vier uur vertrokken de eerste bezoekers weer huiswaarts waarbij de vrijwilligers van het Museum werden bedankt voor de gezellige middag. Altijd fijn om te horen want ook daar doen we het tenslotte voor.

Bezoekadres

Volg ons ook op social media:

Ons museum is op de begane grond voor rolstoelers toegankelijk. We hebben helaas geen lift in ons gebouw zodat de bovenverdieping alleen per trap (vrij steil) bereikbaar is.

Openingstijden

  • Zondag: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Maandag: 19.30 uur – 22.30 uur
Momenteel zijn wij gesloten

Geen openstelling in 2024 op:

Nieuwjaarsdag ma 1-1-2024
Carnaval op zo 11 en ma 12/2
Pasen 31 maart en 1 april
Pinksteren 19 en 20 mei
Kermis 13 – 16 juli
Kerstmis wo 25 en Do 26 december
Oudjaarsdag 31 december
Nieuwjaarsdag 1 januari 2025

© 2024 Driels Museum

| Met liefde gerealiseerd door Wijsneus Media

Privacy verklaring

Vriend worden

Wil je bijdragen aan het behoud van onze lokale geschiedenis en cultuur? Word dan Vriend van het Driels Museum! Met jouw jaarlijkse donatie help je ons bijzondere erfgoed te bewaren en te delen. Als dank ontvang je elk jaar de "Drielse Vertellingen" – een prachtig naslagwerk vol historische artikelen en verhalen over oud Maasdriel.