Momenteel zijn wij gesloten

Schilderijen expositie Wim van Oss

11 oktober 2023

Leestijd: minuten

Op zondagmiddag 8 oktober 2023 is onder belangstelling van familieleden, vrienden en (ex-) leerlingen van Wim van Oss de expositie van de schilderijen van Wim van Oss geopend. De opening werd verricht door Jan Kregting, voorzitter van de stichting Shamajo. Hij richtte een persoonlijk woord tot Wim en verrichte de simpele openingshandeling door het openen van de deur van de expositieruimte. De genodigden konden daarna de overzichtstentoonstelling gaan bekijken.
De expositie is een overzicht van zijn totale oeuvre, zodat de ontwikkeling die Wim heeft doorgemaakt goed te zien is. Zo is er een expressionistisch werkstuk te zien die Wim maakte als 11- jarige jongen in 1954. Maar ook zijn er realistische werken van hem te zien. De meest in het oog springende werken zijn echter de schilderijen van de laatste jaren, die Wim in een geheel eigen, expressionistische stijl heeft vervaardigd.

U kunt de expositie bezichtigen tot eind december in het Driels Museum.
De openingstijden van Het Driels Museum zijn:
Zondagmiddag van 14:00 -17:00
Maandagavond vanaf 19:30

Bezoekadres

Volg ons ook op social media:

Ons museum is op de begane grond voor rolstoelers toegankelijk. We hebben helaas geen lift in ons gebouw zodat de bovenverdieping alleen per trap (vrij steil) bereikbaar is.

Openingstijden

  • Zondag: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Maandag: 19.30 uur – 22.30 uur
Momenteel zijn wij gesloten

Geen openstelling in 2024 op:

Nieuwjaarsdag ma 1-1-2024
Carnaval op zo 11 en ma 12/2
Pasen 31 maart en 1 april
Pinksteren 19 en 20 mei
Kermis 13 – 16 juli
Kerstmis wo 25 en Do 26 december
Oudjaarsdag 31 december
Nieuwjaarsdag 1 januari 2025

© 2024 Driels Museum

| Met liefde gerealiseerd door Wijsneus Media

Privacy verklaring

Vriend worden

Wil je bijdragen aan het behoud van onze lokale geschiedenis en cultuur? Word dan Vriend van het Driels Museum! Met jouw jaarlijkse donatie help je ons bijzondere erfgoed te bewaren en te delen. Als dank ontvang je elk jaar de "Drielse Vertellingen" – een prachtig naslagwerk vol historische artikelen en verhalen over oud Maasdriel.