Momenteel zijn wij gesloten

NU TE ZIEN

8 mei 2024

Leestijd: minuten

Het Driels Museum nodigt u van harte uit voor onze nieuwste expositie: "Uitgaan in Driel: Vanaf de jaren zestig tot en met 90." Beleef de rijke geschiedenis van het uitgaansleven in Kerkdriel en de omliggende dorpen, terwijl we samen herinneringen ophalen aan de bruisende avonden, iconische dansvloeren en onvergetelijke ontmoetingsplekken.

Stap binnen en ervaar de sfeer van toen. Van de opwindende rock-'n-roll van de jaren 60, via de kleurrijke disco van de jaren 70, de opkomst van new wave en punk in de jaren 80, tot de energieke houseparties van de jaren 90 en vroege 2000. Ontdek hoe het uitgaansleven vorm gaf aan generaties, en verbindt ons met het verleden van deze gemeenschap.

Kom langs en laat u onderdompelen in de nostalgie van vervlogen tijden. Neem een stap terug in de tijd en herbeleef die momenten met ons! We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij deze unieke tentoonstelling.

Bezoekadres

Volg ons ook op social media:

Ons museum is op de begane grond voor rolstoelers toegankelijk. We hebben helaas geen lift in ons gebouw zodat de bovenverdieping alleen per trap (vrij steil) bereikbaar is.

Openingstijden

  • Zondag: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Maandag: 19.30 uur – 22.30 uur
Momenteel zijn wij gesloten

Geen openstelling in 2024 op:

Nieuwjaarsdag ma 1-1-2024
Carnaval op zo 11 en ma 12/2
Pasen 31 maart en 1 april
Pinksteren 19 en 20 mei
Kermis 13 – 16 juli
Kerstmis wo 25 en Do 26 december
Oudjaarsdag 31 december
Nieuwjaarsdag 1 januari 2025

© 2024 Driels Museum

| Met liefde gerealiseerd door Wijsneus Media

Privacy verklaring

Vriend worden

Wil je bijdragen aan het behoud van onze lokale geschiedenis en cultuur? Word dan Vriend van het Driels Museum! Met jouw jaarlijkse donatie help je ons bijzondere erfgoed te bewaren en te delen. Als dank ontvang je elk jaar de "Drielse Vertellingen" – een prachtig naslagwerk vol historische artikelen en verhalen over oud Maasdriel.